vwin信誉注册vwin德赢可靠吗欧洲报业集团

Tämä Tietosuojaseloste (jäljempänä“Seloste”)kertoo, kuinka Euvwin信誉注册vwin德赢可靠吗ropress Group Oy kerää, käsittelee ja luovuttaa henkilötietoja tarjotun tuotteen tai palvelun(“Palvelu”)ja verkkosivun Europress。fi yhteydessa。

卢tämä Seloste huolellisesti ennen Palvelun käyttämistä tai verkkosivun selaamista。

1.REKISTERINPITAJA

Sovellettavan tietosuojalain mukainen rekisterinpitäjä on vwin信誉注册vwin德赢可靠吗Europress Group Oy (jäljempänä " Europress ", " me " " meitä " tai " meidän ")。vwin信誉注册欧洲报业vastaa siitä, että henkilötietojasi käsitellään tätä Selostetta ja soveltuvia tietosuojalakeja noudattaen。

Rekisterinpitajan yhteystiedot:

vwin信誉注册vwin德赢可靠吗Europress集团Oy

Yritystunnus: 0889611 - 2

Osoite: Huhtimontie 16,04200, Kerava,芬兰

2.HENKILOTIETOJEN KERAAMINEN

Henkilötietojasi voidan kerätä eri tavoin。Pääsääntöisesti keräämme ja käsittelemme henkilötietoja, jotka

  • 安塔努特·梅耶,yhteydessä meihin tai asioit kanssamme, esim。kun ostat Palveluamme tai rekisteröidyt Palveluumme, tilat uutiskirjeemme tai otat meihin yhteyttä pyytääksesi tarjousta tai tietoja;
  • syntyvät Palvelua käytettäessä tai verkkosivulla vierailunyhteydessä, esim。库恩kirjaudut Palveluun;晶澳
  • Saadaan muista lähteistä, soveltuvien lakien sallimassa laajuudessa esim。Kaupparekisteri, Väestötietojärjestelmä, Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä tai Postin osoitetietojärjestelmä。

Sinun ei ole pakko antaa meille henkilötietojasi, mutta mikäli päätät näin, emme mahdollisesti pysty tarjoamaan Palveluamme sinulle。

Keräämme ja käsittelemme esimerkiksi seuravia henkilötietoryhmiä:

  • Perustiedot, kuten nimi, ammattinimike ja suhteesi edustamaasi yritykseen ja yhteystiedot (sähköposti, osoite ja puhelinos) sekä asiointikieli;
  • asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten Palvelua ja tilausta koskevat tiedot, maksutiedot, laskutustiedot, markkinointiluvat ja -kiellot;
  • asiakshihteydentot ja niihin liittyvä kirjeenvaihto sekä rekisteröityjen oikeuksia koskevat kirjaukset;
  • Palvelumme käytön yhteydessä syntyneet henkilötiedot tai verkkosivumme käytön yhteydessä kerätyt tiedot esim。käyttäjätunnukset, salasanat, tunnistamiseen liittyvät tiedot, Palvelun käyttöä koskevat lokittiedot, evästeiden tai samankaltasten teknologioiden avulla verkkosivulta kerätyt tiedot (laitetunnus ja -tyyppi, käyttöjärjestelmä ja sovellusasetukset);晶澳
  • Muut tapauskohtaisesti määritellyt tiedot antamasi suostumuksen perusteella。

3.HenkilÖtietojen kÄsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Keräämme ja käsittelemme vain henkilötietoja, jotka ovat tarpeen liketoimintamme harjoittamiseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja asianmukaisia kaupallisia tarkoituksia varten。

Käsittelemme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

  1. Palvelun tarjoaminen ja asiaksuhteiden hallinta

Käsittelemme henkilötietoja sisjaisesti tarjotaksemme ja toimittaaksemme sinulle edustamallesi yritykselle Palvelua。Voidaksemme tehdä niin ylläpidämme ja hoidamme asiakassuhdetta sinun tai edustamasi yrityksen ja meidän välillämme。Tässä tapauksessa henkilötietojen käsittely perustuu sinun tai edustamasi yrityksen ja meidän väliseemme sopimukseen。

2.Markkinointi

Voimme olla sinuun yhteydessä kertoaksemme Palvelun uusista ominaisuuksista tai markkinoidaksemme ja myydäksemme sinulle muita palveluita。Voimme käsitellä sinun henkilötietojasi myös markkinointitutkimuksia ja asiakaskyselyitä varten。Henkilötietojen käsittely perustuu meidän oikeutettuun etumme tarjota tiettoa osana Palveluaja markkinoidaksemme muita palveluitamme sinulle。Sinulla on milloin tahansa oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointiin (katso tämän Selosteen jakso 8)。

3.Palvelun kehittäminen, tietoturva ja sisäinen raportointi

Käsittelemme henkilötietoja myös huolehtiaksemme Palvelun ja verkkosivun tietoturvasta, Palvelun ja verkkosivun laadun parantamiseksi sekä Palvelun kehittämiseksi。Voimme myös koostaa henkilötietojen perusteella sisäisiä raportteja johdon käyttöön likitoimintamme asianmukaista johtamista varten。Näissä tapauksissa henkilötietojen käsittely perustuu meidän oikeutettuun etuun varmistaa Palvelumme ja verkkosivumme asianmukainen tietoturva sekä saada riittävät ja asianmukaiset tiedot Palvelun kehittämiseen ja likitoimimme johtamisen。

4.Lakien noudattaminen

Voimme käsitellä henkilötietojasi lakisääteisten velvoitteidemme täyttämiseksi esim。Koskien kirjanpita tai toteuttaaksemme viranomaisten (esim。Veroviranomainen) lakiin perustuvat tietopyynnöt。

5.Muut tarkoitukset,加入olet suostunut

Käsittelemme henkilötietojasi myös tarkoituksiin, mikäli antanut suostumuksesi tällaiseen käsittelyyn。

4.HenkilÖtietojen siirrot ja luovutukset

Voimme luovuttaa henkilötietoja muille vwin信誉注册Europress-konserniin kuuluville yrityksille soveltuvan lain sallimissa rajoissa tässä Selosteessa kuvattuja tarkoituksia varten, mukaan lukien edellä mainittujen yritysten tuotteiden ja palveluiden markkinotinin。Henkilötietoja voidan siirtää Evwin信誉注册uropress-konsernin yhtiöiden välillä myös sisäisiä hallinollisia tarkoituksia varten, kuten raportointitarkoituksessa ja harjoittaaksemme liketoimintaamme tehokkaasti, kuten käyttääksemme keskitettyjä tieto- ja viestintäjärjestelmiä。Henkilötietojen luovuttaminen vwin信誉注册Europress-konsernin sisällä perustuu meidän oikeutetuun etuumme harjoittaa likitoimintame ja hallita asiakassuhteitamme tehokkaasti sekä kertoa asiakkaille muiden Europress-konserniin kuuluvien yhtiöiden palveluista。

Voimme luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille:

  • 我叫你,我叫你,我叫你。Toimivaltaisen viranomaisen esittämän tietopyynnön toteutamiseksi tai oikeudenkäyntimenettelyihin liittyen;
  • Kun yhteistyökumppanimme käsittelevät toimeksiannostamme henkilötietoja meidän puolestamme ja ohjeidemme mukaisesti。Huolehdimme aina henkilötietojesi asianmukaisesta käsittelystä;
  • Mikäli olemme mukana sulautumisessa, yritysjärjestelyssä taikka likitoiminnan tai sen osan myynnissä;
  • Kun arvioimen, että luovuttaminen on välttämätöntä oikeuksiemme toteuttamiseksi, sinun tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, väärinkäytösten tutkimiseksi tai viranomaisen pyyntöön vastaamiseksi;晶澳
  • Sinun suostumuksellasi osapuolille, joita suostumus koskee。

5.HenkilÖtietojen siirrot eu: n tai eta-alueen ulkopuolelle

Voimme siirtää henkilötietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle silloin, kun toimeksiantoa hoitava yhteistyökumppanimme on sijoittautunut näiden alueiden ulkopuolelle。Näissä tapauksissa huolehdimme asianmukaisista suojatoimista rekisteröityjen oikeuksien ja vapauksien varmistamiseksi sovellettavan tietosuojalainsäädännön, kuten EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016), mukaisesti。

Esimerkiksi, meille markkinintia toteuttava palveluntarjoaja voi siirtää henkilötietoja Yhdysvaltoihin palvelun tuottamisen yhteydessä。Tässä tapauksessa henkilötietojen asianmukaiset suojatoimet on totettu siten, että palveluntarjoaja on sitoutunut Yhdysvaltojen ja EU:n väliseen ns。隐私盾-järjestelyyn tai käytämme EU:n komission hyväksymiä tiettosuojan mallisopimuslausekkeita。

卢隐私盾järjestelystä täältähttps://www.privacyshield.gov/welcome

6.EVASTEET

Käytämme myös evästeitä ja muita samankaltaisia teknologioita verkkosivullawww.vwin信誉注册europress.fi。Evästeet ovat pieniä tekstiedostoja, joita on sijoitettu laitteesesi hyödyllisen tiedon keräämistä ja muistamista varten, verkkosivumme toiminallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi。Voimme käyttää evästeitä ja muita samankaltaisia teknologioita myös tilastollisiin tarkoituksiin kuten koostaaksemme tilastoja verkkosivun käytöstä ymmärtääksemme kuinka käyttäjät käyttävät verkkosivua ja parantaaksemme käyttäjäkokemusta。

Voit estää evästeiden asettamisen, rajoittaa evästeiden käyttöä tai poistaa evästeet selaimeltasi。Koska evästeet mahdollistavat verkkosivumme toiminnan, evästeiden käytön rajoittaminen saattaa vaikuttaa verkkosivun käytettävyyteen。

Voit lukea lisää evästeistä täältäwww.vwin信誉注册europress.fi

7.HENKILOTIETOJEN SAILYTTAMINEN

Henkilötietoja säilytetään ainoastaan niin kauan kuin se on tarpeellista tässä Selosteessa määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi。

Henkilötietoja säilytetään asiakassuhteen ajan。Henkilötietoja voidan säilyttää tarpeellisilta osin myös asiakassuhteen päättymisen jälkeen soveltuvan lain sallimassa tai vaatimassa laajuudessa。Esimerkiksi, asiakassuhteen päättymisen jälkeen säilytämme tyypillisesti henkilötietoja, jotka ovat tarpeen vaatimuksiin tai kanteisiin vastaamiseksi voimassaolevien vanhentumisaikaa koskevien säännösten mukaisesti。Voimme myös esimerkiksi säilyttää henkilötietoja tarpeellisilta osin noudattaaksemme antamaasi suoramarkkinointi kieltoa。

Henkilötiedot poistetaan, kun niiden säilyttäminen ei enää ole tarpeen lain tai kummankaan osapuolen oikeuksien tai velvollisuuksien toteuttamiseksi。

8.SINUN OIKEUTESI

Sinulla on oikeus tarkastaa henkilötietosi。Voit milloin tahansa myös pyytää henkilötietojesi oikaisemista, päivittämistä tai poistamista。Huomaa kuitenkin, että sellaisia henkilötietoja, jotka ovat välttämättömiä tässä Selosteessa määriteltyjen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi, tai joiden säilyttämistä laki edellyttää, ei voida poistaa。

Sinulla on oikeus vastustaa tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä sovellettavan lain edellyttämässä laajuudessa。

Sinulla on sovellettavan lain mukaisesti tietyissä tapauksissa oikeus siirtää meille toimittamasi henkilötiedot järjestelmästä toiseen eli oikeus saada henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, konellisesti luettavassa muodossa ja siirtää henkilötietosi toiselle rekisterinpitäjälle。

Käsitellessämme henkilötietojasi suostumuksen perusteella sinulla on oikeus milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumus。Emme sen jälkeen käsittele henkilötietoja, ellei käsittelyyn ole olemassa muuta oikeusperustetta。

Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä pyynnön meille osoitteeseenvwin信誉注册europress@europress.fi

Mikäli koet, että henkilötietojesi käsittely ei ole asianmukaista, sinulla on oikeus kääntyä asiassa tietosuojavaltuutetun puoleen。Löydät tietosuojavaltuutetun yhteystiedot tietosuojavaltuutetun verkkosivuilta:http://www.tietosuoja.fi/fi/index.html

9.TIETOTURVA

Toteutamme tarkoituksenmukaiset toimenpitet (mukaan lukien fyysiset, digitaaliset ja hallinolliset toimet) henkilötietojen suojaamiseksi häviämiseltä, tuhoutumiselta, väärinkäytöksiltä ja luvattomalta pääsyltä tai luovuttamiselta。Esimerkkinä mainittakoon, että henkilötietoihin on pääsy vain henkilöillä, jotka tarvitsevat niitä työtehtäviensä hoitamiseksi。

Huomaa, että tarkoituksenmukaisetkaan toimienpitet eivät voi estää kaikkia mahdollisia tietoturvaloukauksia。Henkilötietojen tietoturvaloukkaustilanteissa ilmoitamme sinulle asiasta soveltuvien lakien mukaisesti。

10.SELOSTEEN MUUTTAMINEN

Meillä on oikeus muuttaa tätä Selostetta。Ilmoitamme mutoksista sinulle verkkosivullammewww.vwin信誉注册europress.fi, josta löydät myös viimeisimmän版本tästä Selosteesta。

11.OTA YHTEYTTA

Voit kysyä tästä Selosteesta tai tarkempia tietoja henkilötietojesi käsittelystä ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseenvwin信誉注册europress@europress.fi